Pizza cu șuncă și ardei gras

pizza cu sunca si ardei gras

8 porții gata în 40 minute, 222 calorii per porție, 6 g grăsimi, 33 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pizzei cu șuncă

3 buc ardei gras roșu, tăiat sferturi, curățat de semințe

1 lingură ulei de măsline

2 blaturi de pizza

4 linguri sos de roșii

7 felii șuncă de Praga

4 căței de usturoi, tăiați

1 linguriță oregano, uscat

Cum prepari pizza cu șuncă și ardei gras

1 Încinge cuptorul la semnul 9/240 C. Unge ardeiul cu 1 linguriță ulei și dă la cuptor 10 min, până când se înmoaie și se arde pe margini.

2 Micșorează temperatura cuptorului la semnul 7/220 C. Așază blaturile de pizza pe două tăvi de copt unse cu ulei. Unge cu sos de roșii, lăsând o margine neunsă de jur-împrejur.

3 Pune deasupra ardeii și șunca de Praga, presară usturoi și oregano. Presară sare și piper negru și stropește cu uleiul rămas. Dă la cuptor 15 min, până se rumenesc.

Pont: Odată preparată, pizza poate fi congelată crudă. Înainte de a servi, nu e nevoie să decongelezi, ci doar să dai direct la cuptorul încins la semnul 7/220 C 20-25 min.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar