Pizza cu praz și brânză Roquefort

pizza cu praz si branza roquefor

10 porții sau 4 ca fel principal, gata în 25 minute, 200-491 calorii per porție, 12-31 g grăsimi, 13-33 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pizzei cu praz

1 lingură ulei

25 g unt nesărat

8 eșalote sau ceapă mică, tocate mărunt

3 fire de praz, tăiat felii

2 căței de usturoi, zdrobit

220 g aluat pentru pizza sau 1 blat mare de cumpărat

1 lingură mălai

150 g caș proaspăt

10 frunze de salvie, rupte

O mână de nuci, tocate

Cum prepari pizza cu praz și brânză Roquefort

1 Încinge cuptorul la semnul 7/220 C. Într-un vas, pe foc, încinge uleiul și untul și sotează ceapa 5-7 minute, până când se rumenește și apoi lasă deoparte. Mărește flacăra și sotează prazul câteva minute. Adaugă usturoiul și ține pe foc 1 minut, amestecă.

2 Întinde aluatul într-o foaie de 30×23 cm. Presară mălaiul în tavă și așază foaia. Presară ceapa și prazul, brânza ruptă din loc în loc și ingredientele rămase. Dă la cuptor 8-10 minute, până când blatul se rumenește.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar