Piept de pui umplut cu verdeață

piept de pui umplut cu verdeata

2 porții gata în 35 minute + timp de răcire, 594 calorii per porţie

Ingrediente necesare preparării pieptului de pui umplut

– 50 g unt înmuiat la temperatura camerei

– 1 cățel de usturoi zdrobit

– 3 linguri de pătrunjel proaspăt, busuioc și mentă tocate

– 2 bucăți piept de pui

– 1 ou bătut

– 60 g pesmet

– 2 linguri ulei de măsline

Cum prepari deliciosul piept de pui umplut cu măsline

Prepară dinainte: combină untul, usturoiul şi verdeaţa, înveleşte în folie alimentară şi dă la congelator. Bate pieptul de pui ca pentru şniţele. Porţionează untul pe fiecare şniţel, rulează şi fixează cu scobitori.

Trece rulourile prin ou, apoi prin pesmet, după care dă la rece între 20 minute şi 2 ore.

Încinge cuptorul la semnul 6-200 grade C. Prăjeşte rulourile în ulei până se rumenesc uniform şi apoi transferă în tava de copt şi dă la cuptor 15 minute, până când carnea se pătrunde complet.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Mancaruri