Piept de pui umplut cu sparanghel si cas

Un preparat consistent, nu gluma!
4 portii
Timp de gatit: 45 min
390 calorii, 21 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui (cate 200 g fiecare), curatate de pielite
  • 100 g sparanghel, oparit si taiat segmente de 3 cm
  • 50 g rosii semideshidratate, scurse
  • 100 g cas, taiat in patru felii
  • 4 felii sunca de Praga

Mod de preparare:

1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grade C. Crestati adanc fiecare piept de pui si presarati sare si piper. Umpleti-l cu o lingura de sparanghel, cateva felii de rosii deshidratate si 1 felie de cas. Inveliti cate 1 felie de sunca in jurul fiecarui piept si prindeti cu o scobitoare.
2 Asezati bucatile intr-o tava de friptura unsa cu grasime si dati la cuptor timp de 20 minute. Serviti cu garnitura de fasole verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare