Piept de pui umplut cu sparanghel si cas

Un preparat consistent, nu gluma!
4 portii
Timp de gatit: 45 min
390 calorii, 21 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui (cate 200 g fiecare), curatate de pielite
  • 100 g sparanghel, oparit si taiat segmente de 3 cm
  • 50 g rosii semideshidratate, scurse
  • 100 g cas, taiat in patru felii
  • 4 felii sunca de Praga

Mod de preparare:

1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grade C. Crestati adanc fiecare piept de pui si presarati sare si piper. Umpleti-l cu o lingura de sparanghel, cateva felii de rosii deshidratate si 1 felie de cas. Inveliti cate 1 felie de sunca in jurul fiecarui piept si prindeti cu o scobitoare.
2 Asezati bucatile intr-o tava de friptura unsa cu grasime si dati la cuptor timp de 20 minute. Serviti cu garnitura de fasole verde.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare