Piept de pui Diana

pentru 3 portii

Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui dezosat si transat (aprox. 600g)
  • 2 legaturi ceapa verde sau 2 cepe potrivite
  • 100g mustar
  • 100g unt
  • 100ml coniac
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Prajiti in ulei bucatile de piept de pui, pe ambele parti, pana se rumenesc. Scurgeti uleiul, si adaugati untul, ceapa verde taiata segmente de 2-3cm si prajiti timp de 5-7 minute.

2. Intre timp, dizolvati mustarul in coniac si 100ml apa. Adaugati un praf de sare si piper si turnati amestecul in tigaie. Continuati sa tineti pe foc inca 5 minute, apoi serviti cu piure de cartofi, cu cartofi natur sau cu orez.

Reteta furnizata de restaurantul White Horse din Bucuresti.
Foto: Radu Grozescu pentru Avantaje

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare