Piept de pui cu curry

  1.  Pune ceapa, usturoiul si ardeiul iute intr-un vas si adauga 8 linguri de apa. Acopera vasul cu capac si fierbe timp de 10 minute. Daca este nevoie, adauga apa, ca sa nu se lipeasca.
     
  2.  Adauga carnea, acopera vasul cu capac sifierbe 4-5 minute, pana cand incepe sa isi schimbe culoarea. Adauga marul si praful de curry si lasa sa fiarba inca 2 minute.
     
  3.  Adauga concentratul, acopera si lasa la foc mic pana cand incepe sa fiarba. Apoi micsoreaza flacara la minimum si lasa sa fiarba inabusit circa 5 minute. Da vasul deoparte si adauga iaurtul. Serveste cu garnitura de orez fiert, ornat cu coriandru proaspat sau patrunjel proaspat, tocat.
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare