Pesto cu rosii deshidratate si nuci

4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
260 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 catei de usturoi
  • 40 g busuioc proaspat
  • 25 g nuci
  • 100 g rosii deshidratate
  • 1 lingura nuci de pin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un tocator electric, maruntiti usturoiul, busuiocul proaspat, nucile, rosiile deshidratate, nucile de pin rumenite si adaugati 2 linguri ulei de masline. Adaugati parmezan ras, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita suc de lamaie. Potriviti de sare si piper negru, proaspat macinat. Serviti cu paste. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei