Peste prajit cu piure de cartofi

E gata in: 20 min., 470 calorii per portie; 25 g grasimi, 4 g grasimi nesaturate

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 700 g cartofi
  • 3 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 4 fileuri de somon, somn sau orice alt peste
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja si taie-i bucati. Pune-i intr-un vas cu apa si lasa-i la fiert timp de 12-15 minute, de cand dau in clocot. Apoi scurge-i de apa si zdrobeste-i. Adauga 2 linguri ulei de masline, usturoiul si patrunjelul, sare, piper negru proaspat macinat si amesteca. Intre timp, presara pestele cu sare si piper. Incinge uleiul ramas intr-un vas neaderent si prajeste pestele timp de 3 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde complet si se rumeneste. Serveste cu piureul preparat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare