Peste prajit cu piure de cartofi

E gata in: 20 min., 470 calorii per portie; 25 g grasimi, 4 g grasimi nesaturate

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 700 g cartofi
  • 3 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 4 fileuri de somon, somn sau orice alt peste
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja si taie-i bucati. Pune-i intr-un vas cu apa si lasa-i la fiert timp de 12-15 minute, de cand dau in clocot. Apoi scurge-i de apa si zdrobeste-i. Adauga 2 linguri ulei de masline, usturoiul si patrunjelul, sare, piper negru proaspat macinat si amesteca. Intre timp, presara pestele cu sare si piper. Incinge uleiul ramas intr-un vas neaderent si prajeste pestele timp de 3 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde complet si se rumeneste. Serveste cu piureul preparat.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare