Peste in sos dulce-acrisor

558 calorii per portie
29 g grasimi, 5 g saturate

Ingrediente pentru 2 portii :

  • 5 linguri de sos dulce-acrisor
  • 2 linguri sos soia
  • lamaie
  • 2 fileuri de peste
  • 250 g orez
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Amesteca 5 linguri de sos dulce-acrisor, 2 linguri sos soia si zeama de la 1/2 lamaie. Toarna marinata peste 2 fileuri de peste, taiate bucati (crap, somn etc.) Fierbe 250 g orez prefiert la microunde si da deoparte. Incinge un vas neaderent si adauga 2 linguri ulei. Prajeste fileurile timp de 2-3 minute pe fiecare parte si serveste cu orezul si felii de castravete.

Sugestie Avantaje Pentru un plus de gust, adauga in orez cuburi de ardei gras, boabe de porumb dulce sau boabe de mazare.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare