Peste cu dovlecei

  1.  Incinge cuptorul la semnul 7/220°C. Opareste feliile de dovlecei in apa clocotinda timp de 2 minute si apoi scurge-le de apa. Stropeste-le cu 1 lingura de ulei de masline si apoi amesteca-le cu albusul, pana se ung uniform.
     
  2.  Aranjeaza feliile de dovlecei intr-un singur strat intr-o tava de friptura tapetata cu hartie de copt si da la cuptor timp de 30 de minute, pana cand se patrund si se rumenesc.
     
  3.  Combina faina, piperul rosu si patrunjelul si tapeteaza cu ele fileurile de peste. Amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie si unge pestele cu acest amestec. Da la cuptor timp de 10-15 minute, pana cand pestele se patrunde si crusta se rumeneste. Serveste cu sos de iaurt cu usturoi.
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare