Pește afumat cu porumb și cartofi dulci

peste afumat cu porumb si cartofi dulci

4 porții gata în 25 de minute, 354 calorii per porție, 10 g grăsimi, 45 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării peștelui afumat

1 lingură ulei de măsline

1 ceapă, tocată

650 ml lapte

200 ml supă limpede de legume

3 bucăți cartofi dulci, curățați și tăiați cuburi

200 g pește afumat

200 g conservă de porumb dulce

2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari peștele afumat cu porumb și cartofi dulci

1 Într-un vas larg încinge uleiul și prăjește ceapa 5 min, până când se pătrunde. Stinge cu laptele și supa de legume și apoi adaugă cartofii dulci și adu
la punctul de fierbere. Micșorează flacăra și fierbe înăbușit circa 5 min, până când cartofii se pătrund.

2 Apoi adaugă peștele afumat și porumbul. Fierbe înăbușit 5-6 min, până când peștele se pătrunde și amestecă pentru ca bucățile să se sfărâme. Potrivește gustul de sare și piper și servește  cu pătrunjel presărat deasupra.

În altă variantă poți înlocui peștele afumat cu conservă de pește afumat – e la fel de gustos.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar