Patrizia Paglieri

Din 1992, Patrizia Paglieri trăiește în România. A venit aici cu toată familia: cu părinții și cu fiul ei, Francesco. Activitatea ei s-a învârtit mereu în jurul artei culinare: de la micul restaurant italienesc deschis cândva în Buftea, în sufrageria casei, până la poziția de jurat la Master Chef, pe PRO TV.

patrizia paglieri

Amintiri din copilărie…

Copilăria mea s-a împărțit între Saint Vincent și San Remo. Nu îmi aduc aminte de pozne memorabile, am fost un copil cuminte.

Muzica în bucătărie

Pentru ca toate lucrurile să meargă eficient, în bucătăria de la restaurant nu ascult muzică.

Ingredientele de acasă…

Îmi lipsesc multe și niciunul. În general, simt lipsa varietății.

Mâncarea românească preferată

Îmi place partea de aperitive: salata de vinete, zacusca, salata de icre, dar și sarmalele. Sigur, am și un desert preferat: papanașii. În general, îmi plac toate preparatele care sunt gătite corect și care au un gust savuros.

Francesco și arta culinară

Îi place mult să gătească, dar încă nu s-a decis ce carieră va urma. Momentan este student în primul an la ASE.

Prietenia adevărată, prietenul adevărat

Prietenia este o noțiune care poate cuprinde și cunoştințe, și amici. Prietenii adevărați sunt foarte puțini.

Secretele frumuseții

Nu am secrete sau tratamente cosmetice pe care să le utilizez. Diete nu țin, ca Chef trebuie să gust preparatele pe care le realizez. Însă, când am timp, fac sport.

Ce n-aș îmbrăca niciodată

Evit nuanțele de mov în îmbrăcăminte, este o superstiție a mea.

Cel mai mult la un concurent de la MasterChef apreciez…

…talentul, creativitatea și dorința de a face treabă. Totodată, apreciez corectitudinea utilizării ingredientelor și respectul față de arta culinară.

Mihaela Serea

Foto: Pro TV

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber