Paste vegetariene

Timp de gatit: 20 min., 400 calorii per portie; 11 g grasimi; 2 g nesaturate; Cost: aprox. 12,5 lei

Ingrediente:

  • 2 ardei iuti, curatati de seminte si tocati marunt
  • 250 g spanac, proaspat sau congelat
  • 1 lamaie, coaja rasa si zeama
  • 350 g paste penne
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingurita boabe de coriandru, sfaramate
  • 2 vinete, taiate cuburi

Mod de preparare:

1. Fierbe pastele in apa cu sare, conform indicatiilor inscrise pe ambalaj. Intr-un vas larg, neaderent, incin-ge uleiul de masline, apoi adauga vanata si prajeste-o la foc potrivit timp de 10 minute, amestecand pana cand se rumeneste uniform.

2. Adauga usturoiul, chilli si coriandrul si prajeste timp de 1-2 minute. Adauga spanacul, tine pe foc pana cand se inmoaie si apoi adauga zeama si coaja rasa de lamaie.

3. Scurge pastele de apa si pastreaza deoparte 1 lingura din aceasta apa. Pune din nou pastele impreuna cu apa pastrata deoparte in acelasi vas in care au fiert si adauga amestecul cu vanata; amesteca si serveste imediat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste