Paste umplute cu ardei gras si urda

4 portii
Timp de pregatire: 30 min.
Timp de gatit: 1 ora

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi, rosii, taiati in doua si curatati de seminte
  • 150 g urda
  • 150 g branza de vaci, proaspata
  • 150 g parmezan, ras
  • 500 g paste in forma de scoici mari
  • 350 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura ceapa verde, taiata segmente mari

Mod de preparare:

1Coaceti ardeii pe un gratar incins, puneti-i intr-o oala acoperita cu capac, pentru a se decoji usor, si lasati-i sa se raceasca.

2 Curatati ardeii de coaja si puneti-i impreuna cu urda, branza proaspata de vaci si jumatate din cantitatea de parmezan intr-un mixer si maruntiti totul cat mai omogen. Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si apoi scurgeti-le bine. Umpleti fiecare "scoica" cu amestecul de branza si asezati-le intr-un vas rezistent la cuptor, intr-un singur strat.

3 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grdC. Bateti restul ingredientelor si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul peste paste si dati la cuptor timp de 20-25 de minute. Serviti pastele fierbinti cu salata verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste