Paste cu spanac si nuci

Sosul dulce si nucile crocante scot in evidenta gustul legumelor.

645 calorii, 31 g grasimi per portie
Timp de gatit: 15 min

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 350 g paste
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ridiche alba, data pe razatoare
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri miere
  • 150 g spanac
  • 100 g nuci, rumenite
  • 50 g parmezan, razuit fasii
  • 1 catel de usturoi, zdrobit

Mod de preparare:

1 Fierbeti pastele in apa cu sare, pana devin al dente si apoi scurgeti-le de apa. Intre timp, incingeti uleiul intr-un vas larg si caliti ridichea, usturoiul si apoi adaugati vinul, mierea si coaja rasa de lamaie. Continuati sa tineti pe foc timp de 1 minut si adaugati un praf de sare si piper negru, proaspat macinat.
2 Adaugati spanacul si continuati sa tineti pe foc inca 30 de secunde. Amestecati cu pastele fierte si scurse. Adaugati nucile si parmezanul. Serviti pastele fierbinti, presarate cu piper negru, proaspat macinat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste