Paste cu sos de roșii și legume

paste cu sos de rosii si legume

4 porții gata în 25 minute, 442 calorii per porție, 6 g grăsimi, 73 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pastelor

350 g paste penne

1 lingură ulei de măsline

1 ceapă roșie, tocată

1 cățel usturoi, zdrobit

400 g conservă roșii în sos

200 g ton în conservă, scurs de lichid

200 g fasole verde, din conservă

200 g roșii cireașă, tăiate în două

1-2 linguri măsline negre

2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari pastele cu sos de roșii și legume

1 Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, până când aproape se pătrund.

2 Între timp, încinge uleiul și prăjește ceapa 3 min, până când se rumenește. Adaugă usturoiul și prăjește 1 min. Stinge cu roșiile în sos, adu la punctul de fierbere și micșorează flacăra. Fierbe înăbușit 10 min. Adaugă tonul și ține pe foc până când se încinge complet.

3 În vasul cu sos adaugă pastele și fasolea verde, scursă de lichid. Adaugă măslinele, roșiile cireașă și pătrunjelul, amestecă și servește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar