Paste cu sos de roșii și legume

paste cu sos de rosii si legume

4 porții gata în 25 minute, 442 calorii per porție, 6 g grăsimi, 73 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pastelor

350 g paste penne

1 lingură ulei de măsline

1 ceapă roșie, tocată

1 cățel usturoi, zdrobit

400 g conservă roșii în sos

200 g ton în conservă, scurs de lichid

200 g fasole verde, din conservă

200 g roșii cireașă, tăiate în două

1-2 linguri măsline negre

2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari pastele cu sos de roșii și legume

1 Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, până când aproape se pătrund.

2 Între timp, încinge uleiul și prăjește ceapa 3 min, până când se rumenește. Adaugă usturoiul și prăjește 1 min. Stinge cu roșiile în sos, adu la punctul de fierbere și micșorează flacăra. Fierbe înăbușit 10 min. Adaugă tonul și ține pe foc până când se încinge complet.

3 În vasul cu sos adaugă pastele și fasolea verde, scursă de lichid. Adaugă măslinele, roșiile cireașă și pătrunjelul, amestecă și servește.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar