Paste cu sos de ciuperci si costita

E GATA IN: 30 min.; 421 calorii per portie; 7 g grasimi, 3 g grasimi saturate

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 400 g ciuperci proaspete, curatate si taiate felii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 g costita, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 linguri amestec de verdeata proaspata, tocata (cimbru si rozmarin sau patrunjel si cimbru)
  • 150 ml vin alb, sec
  • 350 g paste pappardelle (taietei lati)

Mod de preparare:

Intr-un vas, pe foc potrivit, incinge uleiul si prajeste costita timp de 2 minute. Adauga usturoiul, verdeata si ciupercile si continua sa tii pe foc timp de 3-4 minute. Adauga vinul si lasa sa fiarba timp de 5 minute. Intre timp, fierbe pastele conform indicatiilor inscrise pe ambalaj; apoi scurge de apa si amesteca-le cu sosul de ciuperci. Serveste preparatul fierbinte in farfurii preincalzite. Poti folosi la fel de bine si 25 g ciuperci deshidratate, pe care trebuie sa le lasi la inmuiat timp de 20 minute in 150 ml apa calda.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste