Paste cu sos de ciuperci si costita

E GATA IN: 30 min.; 421 calorii per portie; 7 g grasimi, 3 g grasimi saturate

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 400 g ciuperci proaspete, curatate si taiate felii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 g costita, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 linguri amestec de verdeata proaspata, tocata (cimbru si rozmarin sau patrunjel si cimbru)
  • 150 ml vin alb, sec
  • 350 g paste pappardelle (taietei lati)

Mod de preparare:

Intr-un vas, pe foc potrivit, incinge uleiul si prajeste costita timp de 2 minute. Adauga usturoiul, verdeata si ciupercile si continua sa tii pe foc timp de 3-4 minute. Adauga vinul si lasa sa fiarba timp de 5 minute. Intre timp, fierbe pastele conform indicatiilor inscrise pe ambalaj; apoi scurge de apa si amesteca-le cu sosul de ciuperci. Serveste preparatul fierbinte in farfurii preincalzite. Poti folosi la fel de bine si 25 g ciuperci deshidratate, pe care trebuie sa le lasi la inmuiat timp de 20 minute in 150 ml apa calda.

Pofta buna!

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste