Paste cu piept de pui si sos de smantana

Timp de gatit: 20 min.
675 calorii per portie
29 g grasimi, 7 g grasimi saturate

Ingrediente:

  • 350 g paste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 bucati piept de pui, taiat fasii
  • 60 g nuci de pin (ori seminte de floarea-soarelui, fara coaja)
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 3 linguri vin alb, sec
  • 200 ml smantana dietetica
  • 150 g rosii deshidratate

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa clocotinda, conform indicatiilor inscrise pe ambalaj. Intr-un vas, incinge uleiul si caleste carnea de pui, amestecand incontinuu, timp de 5 minute. Adauga nucile de pin si usturoiul si continua sa tii pe foc, amestecand, inca 2 minute. Apoi stinge cu vinul si tine pe foc alte 2 minute. Adauga smantana si fierbe 2-3 minute. Opreste flacara si adauga rosiile deshidratate.

Scurge pastele de apa, pune-le din nou in vasul in care au fiert, pe foc mic, si adauga sosul.

Amesteca foarte bine si serveste fierbinte.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste