Paste cu piept de pui si sos de smantana

Timp de gatit: 20 min.
675 calorii per portie
29 g grasimi, 7 g grasimi saturate

Ingrediente:

  • 350 g paste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 bucati piept de pui, taiat fasii
  • 60 g nuci de pin (ori seminte de floarea-soarelui, fara coaja)
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 3 linguri vin alb, sec
  • 200 ml smantana dietetica
  • 150 g rosii deshidratate

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa clocotinda, conform indicatiilor inscrise pe ambalaj. Intr-un vas, incinge uleiul si caleste carnea de pui, amestecand incontinuu, timp de 5 minute. Adauga nucile de pin si usturoiul si continua sa tii pe foc, amestecand, inca 2 minute. Apoi stinge cu vinul si tine pe foc alte 2 minute. Adauga smantana si fierbe 2-3 minute. Opreste flacara si adauga rosiile deshidratate.

Scurge pastele de apa, pune-le din nou in vasul in care au fiert, pe foc mic, si adauga sosul.

Amesteca foarte bine si serveste fierbinte.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste