Paste cu legume

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 150 g ciuperci
  • 250 g rosii-cireasa
  • ulei de masline
  • 350 g paste
  • 4 linguri sos napolitan pentru spaghete

Mod de preparare:

Intr-o tava, asaza 1 dovlecel, taiat felii, 150 g ciuperci, taiate felii, si 250 g rosii-cireasa taiate in doua. Stropeste cu ulei de masline si da 20 de minute la cuptorul preincalzit la semnul 200°C. Intre timp, fierbe 350 g paste conform instructiunilor inscrise pe ambalaj.

Scurge-le de apa si pune-le din nou in vasul in care au fiert, adauga legumele rumenite si 4 linguri sos napolitan pentru spaghete (cumparat gata pregatit), amesteca si tine pe foc pentru a se incalzi uniform. Serveste cu parmezan razuit deasupra.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste