Paste cu ciuperci la cuptor

paste cu ciuperci la cuptor

4 porții gata în 25 minute, 630 calorii per porție, 32 g grăsimi, 52 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pastelor

300 g paste tubulare

50 g unt nesărat

2 eșalote, tocate

600 g ciuperci, tăiate felii

100 ml vin alb sec sau 1 lingură de zeamă de lămâie

230 g Cedar sau cașcaval, tăiat cuburi

Pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari pastele cu ciuperci la cuptor

1 Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, al dente. Scurge-le de lichid și păstrează puțin din acesta deoparte.

2 În alt vas, încinge 2 linguri unt și prăjește eșalotele, adaugă ciupercile și prăjește 5 min până când se rumenesc.

3 Stinge cu vinul și fierbe până când sosul scade la jumătate. Adaugă lichidul de la fierberea pastelor și adu la punctul de fierbere, adaugă untul rămas.

4 Adaugă pastele, brânza și pătrunjelul, amestecă bine pentru a se unge uniform, ținând vasul pe foc. Brânza trebuie să se topească.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar