Paste cu ciuperci, carnaciori picanti si naut

Un preparat in care gusturile diverselor ingrediente se imbina perfect.

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 20 min.
640 calorii, 26 g grasimi per portie

Mod de preparare:

  1. Intr-un vas incapator, fierbeti in apa cu sare (conform instructiunilor de pe ambalaj) 350 g paste, pana devin al dente. intr-un alt vas, sotati 400 g ciuperci din conserva scurse de apa, in 50 g unt, timp de 7-8 minute.
  2. Scoateti ciupercile din vas si rumeniti 150 g carnaciori picanti, taiati segmente, timp de 1 minut, pe fiecare parte. Scurgeti o conserva de 400 g de naut (puteti inlocui cu mazare boabe), adaugati continutul peste carnaciori si amestecati. Combinati pastele cu ciupercile si carnaciorii si serviti cu 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat.

De ce nu?!
In momentul servirii, presarati fasii de parmezan. Aspectul va fi atragator, iar gustul delicios!

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste