Paste cu ciuperci, carnaciori picanti si naut

Un preparat in care gusturile diverselor ingrediente se imbina perfect.

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 20 min.
640 calorii, 26 g grasimi per portie

Mod de preparare:

  1. Intr-un vas incapator, fierbeti in apa cu sare (conform instructiunilor de pe ambalaj) 350 g paste, pana devin al dente. intr-un alt vas, sotati 400 g ciuperci din conserva scurse de apa, in 50 g unt, timp de 7-8 minute.
  2. Scoateti ciupercile din vas si rumeniti 150 g carnaciori picanti, taiati segmente, timp de 1 minut, pe fiecare parte. Scurgeti o conserva de 400 g de naut (puteti inlocui cu mazare boabe), adaugati continutul peste carnaciori si amestecati. Combinati pastele cu ciupercile si carnaciorii si serviti cu 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat.

De ce nu?!
In momentul servirii, presarati fasii de parmezan. Aspectul va fi atragator, iar gustul delicios!

Pofta buna!

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste