Paste cu ciulama de ciuperci

ciulama de ciuperci cu paste

Ingrediente:

– 200 g paste tagliatele cu spanac
– 1 ceapa medie
– 1 rosie mare
– 300 g ciuperci proaspete
– 3 catei de usturoi
– 1 legatura patrunjel proaspat
– ulei
– 1 lingura de sare
– 1 lingura de faina

Mod de preparare:

  1. Ceapa se toaca marunt si se caleste foarte putin. Ciupercile se curata, se spala, se toaca marunt si se pun peste ceapa si se lasa pe foc pana cand sunt facute (se inmoaie atunci cand sunt patrunse).
  2. Pastele se pun la fiert in 2 litri de apa cu sare, respectand instructiunile de fierbere de pe pachet. Cat timp pastele se fierb, rosia se taie cubulete. Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste ciuperci.
  3. Faina se desface in putina apa si se adauga peste ciuperci amestecand foarte bine pentru a nu se forma cocoloase. Se mai lasa pe foc aproximativ 3 minute.

Pofta buna!

Foto: 123rf.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume