Paste cu carne tocata

Intr-un vas larg neaderent incinge 1 lingura ulei de masline si soteaza 1ceapa, tocata marunt, pana cand devine sticloasa. Adauga 2 catei de usturoi, zdrobiti, si tine pe foc amestecand continuu, timp de 2 minute. Adauga 1ardei gras rosu, taiat felii, si continua sa tii pe foc timp de 3 minute.

Adauga 500 g carne de vita, tocata, si rumeneste timp de 5 minute. Stinge cu 200 ml vin rosu, sec, si adauga 600 ml suc de rosii, 1lingura sos worcester, jumatate lingurita zahar si 1lingura ketchup. Adauga un praf de sare si piper. Acopera vasul cu capac si lasa sa fiarba inabusit timp de 20-25 de minute. Daca scade prea mult, adauga circa 100 ml apa.

Fierbe 400 g paste conform instructiunilor inscrise pe ambalaj, pana devin al dente. Scurge-le de apa si adauga-le in sos. Presara 2 linguri patrunjel proaspat, tocat si 75 g parmezan, razuit, si serveste.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste