Paste cu cârnați la cuptor

paste cu carnati la cuptor4 porții gata în 40 minute, 779 calorii per porție, 41 g grăsimi, 64 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pastelor

1 ardei gras roșu și 1 galben

1 vânătă, tăiată bucăți

1 dovlecel, tăiat bucăți

2 linguri ulei aromatizat cu usturoi

450 g cârnați proaspeți

300 g paste pene

2×340 g sos de paste cu busuioc și roșii

o mână de busuioc

125 g caș, rupt bucăți

Cum prepari pastele cu cârnați

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200˚C. Unge legumele cu uleiul aromatizat și așază-le în tavă. Scoate carnea din cârnați și modelează chifteluțe. Așază-le deasupra legumelor și dă la cuptor 20 minute.

2 Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge-le și pune-le din nou în vas și combină cu legumele rumenite, chifteluțele, sosul de paste și busuiocul. Potrivește de sare și piper și pune totul în tava de copt.

3 Presară deasupra cașul și dă la cuptor 15 minute. Servește cu busuioc proaspăt.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar