Paste cu branza

Un preparat consistent, cu un gust ceva mai deosebit decat pastele obisnuite

4 portii
Timp de gatit: 20 min.
550 calorii, 22 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 500 g sos besamel
  • 100 g svaiter, razuit
  • 1/2 lingurita piper
  • 10 rosii mici, taiate bucati
  • 2 linguri patrunjel, tocat

Mod de preparare:

  1. Preincalziti gratarul cuptorului. Fierbeti pastele intr-un vas plin cu apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp incalziti sosul (preparat dinainte) impreuna cu 2/3 din svaiter, amestecand incontinuu, pana cand amestecul se omogenizeaza. Presarati piper si sare, dupa gust.
  2. Scurgeti pastele si asezati-le intr-un vas rezistent la foc. Adaugati sosul si amestecati. Asezati rosiile deasupra si presarati svaiterul ramas. Dati la cuptor si lasati pana cand se rumeneste. Presarati patrunjel si serviti.

Sugestie Avantaje
Adaugati patrunjel si in sos; va imbunatati valoarea nutritiva a preparatului si ii va da o aroma placuta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste