Paste cu ansoa si masline

Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatit :40 min
547 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 300 g taitei cu ou
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 linguri oregano
  • 25 ansoa, tocate
  • 150 g masline negre si verzi, fara samburi, tocate
  • 1 conserva de 400 g rosii in suc, taiate
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g parmezan, razuit

Mod de preparare:

1 Fierbe taieteii urmand instructiunile inscrise pe ambalaj, scurge de apa si lasa deoparte. Intre timp, intr-un vas larg si neadeziv, incinge uleiul si adauga ceapa. Caleste timp de 8 minute, pana cand se inmoaie si in-cepe sa se rumeneasca. Adauga usturoiul si tine pe foc inca 2-3 minute. Adauga oregano si ansoa si mai tine pe foc 2 minute. Adauga maslinele, rosiile si zaharul si presara sare si piper negru, proaspat macinat. Lasa sa fiarba timp de 15 minute, pana cand sosul se ingroasa.

2 Adauga taieteii si amesteca, pentru a se unge uniform. Imparte totul pe farfurii preincalzite si serveste presarat cu parmezan razuit.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste