Paine cu rosii si usturoi

Fie ca e servita ca antreu, fie ca gustare, mai mult ca sigur va fi pe placul tuturor.

Timp de gatit: 15 minute
259 calorii, 9 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 50 g unt, inmuiat la temperatura camerei
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 100 g rosii deshidratate, tocate
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 bagheta

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200oC. Amesteca untul inmuiat la temperatura camerei cu usturoiul, rosiile semideshidratate si cu patrunjelul, pentru a obtine o pasta cat mai omogena.

Cresteaza bagheta la distante de aproximativ 4 cm, fara sa tai felii. Unge printre crestaturi cu amestecul de unt aromatizat si impacheteaza bagheta in folie de aluminiu. Da la cuptor, asezata direct pe gratar, pe nivelul mediu al cuptorului, timp de 8 minute.

Despacheteaza si taie felii. Serveste fierbinte.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari