Pâine cu feta şi verdeaţă

paine cu feta si verdeata

12 porţii gata în 1 oră şi 15 minute, 219 calorii per porţie, 15 g grăsimi, 12 g carbohidraţi

Ingrediente necesare preparării pâinii cu feta și verdeață

– 180 g făină integrală

– 3 lingurițe bicarbonat de sodiu

– 3 ouă

– 100 ml ulei de măsline

– 1 lingură ulei de floarea soarelui

– 100 ml lapte

– Un praf de piper negru

– 200 g brânză feta, sfărâmată

– 100 g cașcaval, răzuit

– 6 frunze de mentă, tocată

– 2 crenguțe rozmarin, tocat

– 3 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari pâinea cu feta și verdeață

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Într-un bol larg pune făina și bicarbonatul. Într-o cană bate ouăle cu laptele și uleiul.

2 Combină făina cu ouăle, adaugă restul ingredintelor și amestecă. Toarnă compoziția în forma de chec de 1 litru tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 40-50 minute, până când crește și se pătrunde. Servește caldă sau rece.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich