Paella de iarna

Paella de iarna
1. Incinge 1 lingura ulei si rumeneste carnatii si copanele uniform. Pastreaza deoparte si adauga uleiul ramas in vas. Soteaza ceapa si telina 5 minute. Adauga usturoiul si condimentele si prajeste cateva minute.

2. Adauga orezul si prajeste, amestecand continuu 1 minut. Stinge cu supa si lasa sa fiarba inabusit la foc mic 20 minute, amestecand din cand in cand, pana cand orezul este aproape patruns si lichidul este absorbit.

3. Opareste si desfa in bucati mici broccoli si adauga in vas impreuna cu carnatii si copanele. Continua sa tii pe foc 8 minute, amestecand din cand in cand, adaugand lichid daca este nevoie, pana cand carnea se patrunde complet. Potriveste gustul de sare si piper si serveste cu gogosari murati.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta