Paella cu fructe de mare

paella cu fructe de mare

4 porții gata în 25 minute, 641 calorii per porţie, 32 g grăsimi, 9 g carbohidraţi

Ingrediente necesare preparării paellei cu fructe de mare

160 g tăiat cuburi

2 căței de usturoi mari, zdrobit

Câteva fire de șofran, înmuiat în apă

1 lingură boia

1,2 kg rizoto cu mazăre și fasole verde, congelat

200 g amestec de fructe de mare

Zeama de la 1 lămâie

1 lingură pătrunjel prospăt, tocat

Cum prepari paella cu fructe de mare

1 Prăjește chorizo și apoi adaugă usturoiul, șofranul și boiaua. Fierbe 1 minut și apoi adaugă rizoto. Fierbe amestecând până când rizoto se decongelează complet și se încălzește.

2 Adaugă amestecul de fructe de mare, zeama de lămâie și pătrunjelul; potrivește gustul de sare și piper. Ţine pe foc până când aproape fierbe și servește cu pâine crocantă.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar