Pachetele de legume rumenite la gratar, cu branza

Pachetele de legume rumenite la gratar, cu branza
1. Incinge gratarul la temperatura maxima si rumeneste legumele pe rand, pana cand se inmoaie. Taie 4 buc. de folie de aluminiu in patrate de 30 cm. Stropeste folia cu cateva picaturi ulei de masline, apoi asaza un strat de legume si pune deasupra o bucata de branza, cateva nuci de pin si rozmarin. Repeta procedeul si apoi inchide pachetelul.

2. Asaza pachetelele pe gratar la temperatura mica sau potrivita 5 minute, pana cand branza se topeste. Intre timp, fierbe vermutul intr-un vas mic, pana cand scade la jumatate si apoi adauga rosiile si lasa sa fiarba inabusit 15 minute.

3. Serveste pachetelele cu sosul si cu paine proaspata si crocanta sau cu cartofi rumeniti la cuptor. Orneaza cu frunze proaspete de busuioc.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume