Ouă umplute cu mazăre și sos pesto

Sunt aperitive grozave pentru petrecerile organizate acasă, dar și pentru Revelion. Sunt foarte gustoase ouăle umplute cu mazăre și sos pesto și se fac rapid și ușor.

oua-umplute

* 4 porții * timp de preparare 25 minute

INGREDIENTE

4 ouă fierte

200 g mazăre nouă

8 linguriţe sos pesto

50 g brânză feta

suc de lămâie

piper

verdeaţă, după gust

MOD DE PREPARARE

  1. Mazărea se desface din teci şi se pune la fiert pentru 15 minute.
  1. Feta se mărunţeşte cu furculiţa, iar ouăle fierte se taie în două şi se scoate gălbenuşul, care se desface şi el cu furculiţa.
  1. Mazărea fiartă se mărunţeşte cu mixerul şi se amestecă apoi cu gălbenuşurile fierte și cu brânza.
  1. Se umplu albuşurile şi se picură pe fiecare jumătate de ou câte o linguriţă de sos pesto și zeamă de lămâie. Se presară cu piper şi se aducla masă cu verdeața tocată mărunt.

 

O rețetă Libertatea pentru femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne