Oua romanesti cu cartofi prajiti

Ingrediente:

  • 3 cartofi de marime medie, cu coaja rosie, taiati pai
  • 5 ciuperci feliate
  • 2 linguri de susan
  • 1 lingura seminte de floarea-soarelui
  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • busuioc
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge uleiul si prajeste cartofii la foc mediu. Cand sunt aproape rumeniti, adauga ciupercile, presara sarea, susanul si semintele si mai prajeste timp de inca 5 minute. Intre timp, fierbe 1 l de apa, adauga o lingura de otet si fierbe ouale sparte – ochiuri romanesti. Scoate-le cu o spumiera si presara deasupra cascavalul ras. Serveste cu cartofii presarati cu busuioc.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari