Ouă fierte în smântână

Este important să mănânci ouă, măcar dimineața. Ouăle sunt o importantă sursă de proteine și, mai mult de atât, nu te împiedică nimic să le faci în feluri de mâncare delicioase. Iată cum faci ouă fierte în smântână:

ou-smantana

* 4 porții * timp de preparare 30 de minute

INGREDIENTE

4 oua

25 g unt

8 linguri smântâna

4 fire ceapa verde

o mini bagheta

un praf sare

MOD DE PREPARARE

  1. Se ung cu unt patru recipiente mici si apoi în fiecare se pune câte o lingura de smântâna.
  1. Se sparge câte un ou în fiecare recipient si apoi se mai repartizeaza celelalte 4 linguri de smântâna.
  1. Cu vârful cuțitului se face loc galbenusului si se pun cozile de ceapa verde taiate marunt.
  1. Se presara sare si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu coaja de la o minibagheta taiata fâșii, pe lung.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich