Orez rosu Charleston

  • Fierbe 1 litru de apa si dizolva 1 cub concentrat de pui. Adauga 1 lingurita de sare si cand lichidul clocoteste adauga 300 g orez si lasa sa fiarba circa 15 minute. Apoi scurge de lichid.
  • Intr-un vas neaderent incinge 2 linguri ulei si rumeneste 100 g costita afumata taiata cuburi. Toaca 2 cepe si adauga-le in vas impreuna cu 400 ml piure de rosii, 1/2 lingurita piper, 1 lingurita maghiran si 1 lingurita cimbru. Apoi adauga 3 rosii tocate si amesteca bine. Lasa sa fiarba inabusit timp de 10-15 minute.
  • Adauga orezul fiert si potriveste gustul de sare daca este nevoie. Serveste cu 1 legatura ceapa verde tocata.
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume