Orez cu peste

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 200 g orez cu bobul rotund
  • 2 catei de usturoi
  • 450 ml concentrat vegetal
  • 4 linguri piureu de rosii
  • 350 g ton din conserva
  • 100 g boabe de mazare
  • 100 g fasole verde

Mod de preparare:

Intr-un vas neaderent, incinge 2 linguri ulei si caleste 1 legatura de ceapa verde, tocata timp de 2 minute. Adauga 200 g orez cu bobul rotund (pentru rizoto) si 2 catei de usturoi zdrobiti. Amesteca pe foc timp de 1 minut si apoi adauga 450 ml concentrat vegetal si 4 linguri piureu de rosii.

Acopera vasul cu capac, micsoreaza flacara si lasa sa fiarba inabusit timp de 15 minute, adaugand lichid daca este nevoie. Adauga 350 g ton din conserva (ton in suc propriu), 100 g boabe de mazare si 100 g fasole verde; lasa sa fiarba timp de 3 minute. Serveste ornat cu ceapa verde tocata.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume