Orez cu dovleac, struguri si seminte de dovleac

PASUL 1. Intr-un vas neaderent, incinge 1 lingura ulei si prajeste orezul amestecand, pana cand devine sticlos. Stinge cu lichidul si lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, timp de 25-30 de minute. Intre timp, opareste dovleacul in apa cu sare, timp de 5 minute. Scurge-l de lichid.

PASUL 2. Intr-un alt vas neaderent, incinge uleiul ramas si soteaza ardeiul iute, usturoiul si ceapa verde. Adauga praful de curry, strugurii, dovleacul si presara sare si piper. Adauga un polonic din apa in care ai oparit dovleacul si lasa sa fiarba inabusit timp de 5 minute. Amesteca totul cu orezul fiert si serveste presarat cu se­min­te de dovleac rumenite intr-un vas neaderent, fara grasime.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari