Orez a la Singapore, cu creveti si sunca

Timp de gatit: 15 min., 253 calorii per portie; 11 g grasimi, 2 g grasimi saturate; 21 G carbohidrati

2 linguri ulei de masline

Ingrediente:

  • o ceapa mica, tocata
  • 200 g creveti mici
  • 100 g sunca de Praga, taiata cuburi mici
  • 250 g orez cu bobul lung, fiert la aburi sau fiert in apa cu sare, scurs si clatit sub jet de apa rece
  • 2 oua, batute usor

Mod de preparare:

Intr-un vas, incinge uleiul si soteaza ceapa cateva minute, pana cand devine sticloasa.

Adauga crevetii si sunca si continua sa tii pe foc timp de alte cateva minute. Adauga orezul si prajeste timp de 2 minute. Adauga ouale si amesteca totul foarte bine.

Presara sare si piper negru proaspat macinat si serveste preparatul portionat pe farfurii preincalzite.

SUGESTIE avantaje Cel mai bine este sa folosesti orez prefiert, portionat in saculeti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de orez