Omleta cu jambon si ciuperci

Omleta, jambon, ciuperci

1. Preincalzeste grill-ul la semnul high. In functie de marimea tigaii, poti face 4 omlete separate sau una intreaga. Pentru fiecare omleta, bate 3 oua cu 1⁄2 lingura mustar si un sfert de ceapa verde. Asezoneaza cu un praf de sare si putin piper proaspat macinat.

2. Pentru fiecare portie de omleta, topeste 10 g unt intr-o tigaie, toarna ouale batute si lasa sa stea 1 minut. Foloseste o paleta ca sa tragi usor de marginile intarite ale omletei, ca restul compozitiei sa se intinda uniform.

3. Adauga peste omleta cate un sfert de jambon, branza si ciuperci, da la grill 2 min, pana devine pufoasa. Repeta metoda pentru celelalte 3 omlete.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne