Omletă cu ceapă și brânză

omleta cu ceapa si branza

4 porții gata în 30 minute, 452 calorii per porție, 27 g grăsimi, 27 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării omletei

500 g cartofi, tăiați felii

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă roșie, tăiată julien

6 ouă

150 g cașcaval sau telemea, răzuite

Cum prepari omleta cu ceapă și brânză

1 Fierbe cartofii în apă clocotindă cu sare 5 minute, scurge de lichid.

2 Încinge uleiul și prăjește ceapa 7-8 min, până când se înmoaie. Adaugă cartofii, amestecă pentru a se unge uniform. Prăjește 5 minute, până când se rumenesc.

3 Bate ouăle, adaugă brânza și un praf de piper negru, proaspăt măcinat.

4 Toarnă ouăle în vas și ține pe foc 5 minute, până ce baza se coagulează. Dă la gril 5 minute, pentru a se rumeni. Servește cu salată verde.

În altă variantă poți adăuga costiță tăiată cubulețe sau felii, prăjită în prealabil.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich