Omletă cu ceapă și brânză

omleta cu ceapa si branza

4 porții gata în 30 minute, 452 calorii per porție, 27 g grăsimi, 27 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării omletei

500 g cartofi, tăiați felii

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă roșie, tăiată julien

6 ouă

150 g cașcaval sau telemea, răzuite

Cum prepari omleta cu ceapă și brânză

1 Fierbe cartofii în apă clocotindă cu sare 5 minute, scurge de lichid.

2 Încinge uleiul și prăjește ceapa 7-8 min, până când se înmoaie. Adaugă cartofii, amestecă pentru a se unge uniform. Prăjește 5 minute, până când se rumenesc.

3 Bate ouăle, adaugă brânza și un praf de piper negru, proaspăt măcinat.

4 Toarnă ouăle în vas și ține pe foc 5 minute, până ce baza se coagulează. Dă la gril 5 minute, pentru a se rumeni. Servește cu salată verde.

În altă variantă poți adăuga costiță tăiată cubulețe sau felii, prăjită în prealabil.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich