Omega 3 din gama Ozone Natural

Fără categorie

Nutritionisii si profesionistii din domeniul sanatatii recunosc importanta acizilor grasi OMEGA 3 pentru starea noastra de sanatate. Mai exact, joaca un rol critic in mentinerea optima a functiilor inimii, creierului, a ochilor si a sistemului nervos.

OMEGA 3 din gama Ozone Natural eate un produs care ofera toate beneficiile acizilor grasi, combinând uleiul de somon concentrat in acizi grasi esentiali Omega 3 si vitamina E.

  • Uleiul de peste este recunoscut pentru rolul sau in scaderea nivelului de colesterol si in sustinerea bunei functionari a sistemului cardiovascular.
  • Vitamina E faciliteaza metabolizarea grasimilor, a calciului si a fosforului si sintetizeaza proteinele, tinand sub control nivelul colesterolului si prevenind imbatrânirea celulelor.

Daca uleiul de peste brut are un continut de acizi grasi de 18 % EPA si 12 % DHA, produsul Omega 3 din gama Ozone Natural foloseste ulei de somon prelucrat care are un continut crescut de acizi grasi – 33 % EPA si 22 % DHA, precum si vitamina E naturala.

OMEGA 3 face parte din gama de produse Ozone Natural, divizie a grupului Labormed.

OMEGA 3 – capsule, este un supliment alimentar si se poate cumpara din farmacii fara prescriptie medicala, având un pret recomandat de 20 lei.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din