Ochiuri cu spanac si ciuperci

Ochiuri cu spanac si ciuperci
1. Incinge cuptorul la 5/190°C. Incinge untul intr-o tigaie incapatoare; adauga ciupercile si caleste-le 8-10 min, pana se rumenesc. Asezoneaza bine.

2. Adauga spanacul in tigaie si caleste-l, amestecand, pana se inmoaie, iar apa s-a evaporat. Adauga vinul si fierbe inca 2 min.

3. Adauga nucsoara, apoi imparte amestecul in 6 forme termorezistente a cate 150 ml, unse cu unt. Toarna cate 1 lingura de smantana peste fiecare, apoi sparge cate un ou.

4. Pune formele intr-o tava mare de copt, apoi toarna apa clocotita in tava, cat sa cuprinda 2 cm din inaltimea formelor. Coace 10-15 min, pana ce albusul oualor e copt, dar galbenusul e inca lichid. Scoate formele din tava, presara ceapa verde si serveste cu paine prajita .

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne