Numarul pereche

E-mail

Numerologia este o metoda de analiza si divinatie ale carei origini da-teaza din vremea filozofului si matematicianului Pitagora.

De-a lungul secolelor, sistemul a evoluat si s-a perfectionat continuu.

Astazi, utilizarea cea mai frecventa urmareste obtinerea de informatii cu privire la personalitatea si destinul unei persoane, pe baza analizei numelui si datei de nastere.

Una dintre aplicatiile numerologiei moderne este evaluarea compatibilitatii dintre parteneri.

Un studiu aprofundat de compatibilitate numerologica este foarte laborios si se bazeaza pe multe calcule.

Exista insa si variante simplificate, care prezinta doar tendintele de baza. O astfel de varianta este prezentata mai jos.

Metoda
Se calculeaza numarul de destin al fiecarui partener. Rezulta doua cifre, una pentru ea si una pentru el.

Se cauta in lista de semnificatii de mai jos perechea respectiva de cifre si se citeste paragraful aferent.

Atentie!
Fiecare pereche de cifre nu este mentionata decat o singura data, cu cifrele aranjate in ordine crescatoare: pe primul loc cifra mai mica, iar pe al doilea, cifra mai mare. Daca, de exemplu, tu esti un 7 si el este un 1, cauta perechea 1si 7.

Datele necesare
Datele de nastere ale celor doi parteneri: zi, luna, an.

Calculul numarului de destin
Numarul de destin se calculeaza pornind de la data de nastere. Pentru studiul de compatibilitate se socotesc separat numerele aferente datei, lunii si anului si se reduc la o singura cifra.

Apoi, se aduna intre ele cifrele obtinute. Rezulta, de regula, un numar format din doua cifre. Acestea se aduna din nou, ajungandu-se la o singura cifra, de la 1 la 9.

Exemplu: persoana nascuta pe data de 04.10.1971
Ziua 04: 0+4=4; Luna 10: 1+0=1;
Anul 1971: 1+9+7+1=18; 1+8=9;
Calculul: 4+1+9=14; 1+4=5;
Numarul de destin = 5.

Caracteristicile psiho-temperamentale induse unei persoane de numarul de destin:
1. Calitati: initiativa, independenta, aptitudini de lider, vointa, decizie rapida, entuziasm, spontaneitate, curaj, dinamism.
Defecte: incapatanare, egoism, agresivitate, sarcasm.

2. Calitati: sentimentalism, sensibilitate, amabilitate, calm, diplomatie, prudenta, modestie, spirit prietenos si cooperant.
Defecte: timiditate, nehotarare, nesiguranta, susceptibilitate.

3. Calitati: talent, creativitate, vivacitate, ingeniozitate, optimism, entuziasm, sociabilitate, comunicativitate, farmec, stralucire.
Defecte: frivolitate, superficialitate, risipa, minciuna.

4. Calitati: seriozitate, responsabilitate, concentrare, ordine, organizare, eficienta, rabdare, tenacitate, stabilitate, onestitate.
Defecte: rigiditate, incapatanare, fanatism, intoleranta.

5. Calitati: inteligenta, sete de cunoastere, ingeniozitate, originalitate, creativitate, talente multiple, instinct, mobilitate, independenta.
Defecte: neastampar, nerabdare, instabilitate.

6. Calitati: responsabilitate, calm, echilibru, logica, tandrete, dragoste de familie si de camin, bunavointa, generozitate, spirit impaciuitor.
Defecte: inertie, emotivitate, credulitate, barfa.

7. Calitati: intelepciune, spiritualitate, profunzime, analiza, studiu, introspectie, maturitate, perfectionism, credinta, idealism.
Defecte: insingurare, introvertire, pesimism, orgoliu.

8. Calitati: ambitie, forta, initiativa, curaj, perseverenta, concentrare, pragmatism, strategie, organizare, disciplina, abilitate, intuitie.
Defecte: arivism, viclenie, rapacitate, extremism.

9. Calitati: altruism, umanitarism, toleranta, profunzime, intelegere, clarviziune, intuitie, emotie, idealism, energie, curaj, cinste.
Defecte: egocentrism, impulsivitate, irascibilitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Comentariile sunt închise.