Negresa cu ciocolata si alune

Cu greu poti rezista acestei prajituri delicioase si foarte usor de preparat!
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de copt: 30 min.
470 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 9 portii :

  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt
  • 250 g zahar tos
  • 2 oua
  • 100 g alune
  • 150 g faina

Mod de preparare:

1 – Preincalziti cuptorul la semnul 3/170 grd C. Ungeti si tapetati o forma de copt, patrata (15X15 cm). Intr-un vas, la bain-marie, puneti 100 g de ciocolata amaruie, untul si zaharul tos si amestecati pana la omogenizare. Lasati compozitia sa se raceasca si apoi incorporati, pe rand, ouale. Adaugati 100 g ciocolata amaruie, taiata bucati, alunele rumenite si tocate, precum si faina cernuta.

2 – Turnati compozitia in tava de copt si dati la cuptor timp de 25 minute. Lasati negresa sa se raceasca in tava inainte de a fi taiata in patrate.

Cand o scoateti din cuptor, negresa trebuie sa fie spongioasa si umeda; ea se intareste pe masura ce se raceste, asa ca nu trebuie tinuta la cuptor mai mult decat este necesar.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri