Negresa cu ciocolata si alune

Cu greu poti rezista acestei prajituri delicioase si foarte usor de preparat!
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de copt: 30 min.
470 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 9 portii :

  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt
  • 250 g zahar tos
  • 2 oua
  • 100 g alune
  • 150 g faina

Mod de preparare:

1 – Preincalziti cuptorul la semnul 3/170 grd C. Ungeti si tapetati o forma de copt, patrata (15X15 cm). Intr-un vas, la bain-marie, puneti 100 g de ciocolata amaruie, untul si zaharul tos si amestecati pana la omogenizare. Lasati compozitia sa se raceasca si apoi incorporati, pe rand, ouale. Adaugati 100 g ciocolata amaruie, taiata bucati, alunele rumenite si tocate, precum si faina cernuta.

2 – Turnati compozitia in tava de copt si dati la cuptor timp de 25 minute. Lasati negresa sa se raceasca in tava inainte de a fi taiata in patrate.

Cand o scoateti din cuptor, negresa trebuie sa fie spongioasa si umeda; ea se intareste pe masura ce se raceste, asa ca nu trebuie tinuta la cuptor mai mult decat este necesar.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri