Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Asezati un castron adanc cu bucatele de ciocolata sfaramata si unt in alta cratita umpluta cu apa clocotita. Topiti-o folosind tehnica de fierbere la bain marie.

Bateti bine cu mixerul, in alt castron, faina, laptele, vanilia si nucile (optional). Adaugati amestecul in ciocolata topita.

Amestecati albusurile si zaharul pana cand incep sa se intareasca si puneti-le in amestecul de ciocolata. Ungeti tava cuptorului cu ulei si turnati amestecul de negresa in ea. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 30 de minute.

Lasati negresa la temperatura camerei. Dupa ce se raceste, puneti-o in frigider pentru o ora. Puteti servi cu inghetata de vanilie.

Reteta oferita de Beko si www.gatesti-ingenios.ro.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri