Muschi de vitel cu citrice

1. Muschiul de vitel se spala si se cresteaza cu un cutit, din loc in loc. In crestaturi se baga cate jumatate de catel de usturoi. Castravetii murati se taie in fasii pe lung si se inveleste muschiul, legandu-l cu o sfoara. Se condimenteaza, se potriveste de sare si piper si se acopera cu feliute de slanina.

2. Muschiul astfel pregatit se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajeste cate 5 minute pe fiecare parte. Dupa ce a fost prajit se inveleste intr-o foaie de staniol si se baga la cuptor intr-o tava.

3. Se face o salata din doua portocale, ujn grepfrut si o ceapa mica.

Servire: Carnea se taie felii si se aduce pe un platou alaturi de salata facuta din citrice si ceapa. Se poate stropi cu un sos de mustar.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita