Muschi de vita suculent, in stil asiatic

Muschi de vita
1.
Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220 °C. Amesteca ingredientele uscate cu uleiul si sosul de soia si unge muschiul. Asaza-l in tava si da la cuptor 20 de minute. Redu temperatura la semnul 5/170 °C si lasa inca 1 ora daca vrei sa obtii obtii o friptura in sange sau mai adauga 20 de minute pentru o friptura bine facuta.

2. Lasa friptura sa stea 20 de minute inainte sa portionezi.

3. Prepara sosul in stil asiatic: fierbe la foc mic 800 ml supa de vita cu 2 felii ghimbir, 3 fire patrunjel, 2 linguri sos de soia si 1 lingura sos de stridii. Adauga 2 linguri amidon dizolvat in apa rece. Fierbe la foc mic 3 minute. Adauga sos de soia si zeama de lamaie.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita