Muschi de vita in stil asiatic

Timp de gatit: 20 min., 575 calorii per portie; 23 g grasimi; 15 g nesaturate; Cost: aprox. 28 lei

Ingrediente:

  • 500 g muschi de vita sau vrabioara, taiat in fasii subtiri
  • 2-3 linguri pasta de curry
  • 2 lamai, stoarce zeama
  • 500 g legume asortate, congelate
  • 250 g taitei lati de orez
  • 20 g patrunjel proaspat
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml lapte de cocos

Mod de preparare:

1. Combina pasta de curry, zeama de lamaie si zaharul si toarna amestecul peste carne. Lasa sa stea deoparte timp de 5 minute. Intr-un vas adancit – wok – incinge uleiul si prajeste, amestecand continuu carnea unsa, timp de 2 minute.

2. Toarna deasupra laptele de cocos si, in momentul cand incepe sa clocoteasca, adauga legumele asortate. Lasa sa fiarba inabusit timp de 5 minute. Fierbe taiteii conform instructiunilor inscrise pe ambalaj. Adauga patrunjelul si serveste carnea si legumele asezate pe pat de taitei.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita