Muschi de vita in stil asiatic

Timp de gatit: 20 min., 575 calorii per portie; 23 g grasimi; 15 g nesaturate; Cost: aprox. 28 lei

Ingrediente:

  • 500 g muschi de vita sau vrabioara, taiat in fasii subtiri
  • 2-3 linguri pasta de curry
  • 2 lamai, stoarce zeama
  • 500 g legume asortate, congelate
  • 250 g taitei lati de orez
  • 20 g patrunjel proaspat
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml lapte de cocos

Mod de preparare:

1. Combina pasta de curry, zeama de lamaie si zaharul si toarna amestecul peste carne. Lasa sa stea deoparte timp de 5 minute. Intr-un vas adancit – wok – incinge uleiul si prajeste, amestecand continuu carnea unsa, timp de 2 minute.

2. Toarna deasupra laptele de cocos si, in momentul cand incepe sa clocoteasca, adauga legumele asortate. Lasa sa fiarba inabusit timp de 5 minute. Fierbe taiteii conform instructiunilor inscrise pe ambalaj. Adauga patrunjelul si serveste carnea si legumele asezate pe pat de taitei.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita