Muschi de vita cu branza Roquefort

pentru 3 portii

Ingrediente:

  • 800g muschi de vita
  • 120g branza Roquefort
  • 200g compozitie pentru clatite
  • 150g legume asortate (praz, morcov)
  • 200g sos de rosii
  • 100g taitei de orez
  • 1 lingura patrunjel proaspat pentru ornat
  • 75g unt

Mod de preparare:

Prajiti muschiul de vita in unt, pana se rumeneste uniform. Tocati legumele cubulete, caliti-le si adaugati-le in aluatul pentru clatite. Prajiti 2 clatite. Prajiti taieteii si prazul taiat felii.

Despicati pe jumatate muschiul de vita, umpleti cu branza si coaceti la cuptorul preincalzit, la o temperatura de 220 grade C.

Asezati pe cate o clatita prazul, apoi muschiul si acoperiti cu taieteii. Turnati imprejur sosul de rosii si frunze de patrunjel verde.

Pofta buna!

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita