Muschi de vita cu branza Roquefort

pentru 3 portii

Ingrediente:

  • 800g muschi de vita
  • 120g branza Roquefort
  • 200g compozitie pentru clatite
  • 150g legume asortate (praz, morcov)
  • 200g sos de rosii
  • 100g taitei de orez
  • 1 lingura patrunjel proaspat pentru ornat
  • 75g unt

Mod de preparare:

Prajiti muschiul de vita in unt, pana se rumeneste uniform. Tocati legumele cubulete, caliti-le si adaugati-le in aluatul pentru clatite. Prajiti 2 clatite. Prajiti taieteii si prazul taiat felii.

Despicati pe jumatate muschiul de vita, umpleti cu branza si coaceti la cuptorul preincalzit, la o temperatura de 220 grade C.

Asezati pe cate o clatita prazul, apoi muschiul si acoperiti cu taieteii. Turnati imprejur sosul de rosii si frunze de patrunjel verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita