Muschi de porc cu sos de curry si garnitura de orez

Timp de gatit: 20 min., 165 calorii, 5 g grasimi, 1,5 g grasimi saturate per portie

Ingrediente:

  • 200 ml concentrat de porc
  • 2 linguri praf de curry rosu
  • 500 g muschi de porc, taiat cuburi
  • 2 ardei grasi rosii, taiati cuburi
  • o mana de frunze de menta
  • orez cu bobul lung, pentru servit

Mod de preparare:

Fierbe orezul in apa cu sare. Intr-un vas larg, amesteca praful de curry cu concentratul, pune vasul pe foc si lasa pana cand da in fiert. Adauga carnea si tine pe foc pana cand se patrunde, iar lichidul se reduce la jumatate.

Dupa aceea adauga ardeiul si mai lasa vasul pe foc pana cand sosul se absoarbe aproape in intregime. Scurge bine orezul de apa in care a fiert si serveste-l cu sosul cu carne deasupra si cu frunze de menta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc